tiistai 18. elokuuta 2015

Täydellinen aloitus!

Heippa taas kaikille!

Oltiin tosiaan vklop kisoissa Tuurissa. Mikä mahtava paikka! Aivan mahtavat puitteet ja ihanan reippaita koko kisajärjestäjien porukka! Vaikka pohja ei ihan priima ollutkaan pe/la, silti jäi mahtava fiilis kisoista ja toivottavasti järjestävät ensi vuonna uudestaan! Su pohja oli jo minusta hyvä. Kyllähän ne sitä ihan urakalla yötä myöten laittoivat ja panostivat todenteolla! Kiitos siitä!

Sitten tuloksiin! Calle hyppäsi pe 120cm 0/0 ja sijoittui ollessaan 8. La menin myös 120cm ja siinäkin 0 tulos ja sijoitus 7. Su menin 125cm ja tuloksena 0/0 ja 6 sija! Aivan mahtava aloitus meidän uudelle yhteiselle uralle! En voi vieläkään uskoa miten hyvin yhteistyö jo sujuu! Vaikka jännitinkin ekoja yhteisiä kisoja, niin aivan turhaa! Se oli juuri sellainen kun minulle oli luvattu ostaessani hänet! Iso kiitos Jessicalle Callesta :)
Tästä on taas hyvä jatkaa. Seuraavaksi olisi tarkoitus parin viikon päästä lähteä Laaksolle kisoihin!
Siellä jos sitten menisimme jo 130cm! pikku hiljaa niin hyvä tulee. Meillähän ei ole kiire mihinkään. Haluan tutustua kunnolla ja löytää hyvän yhteisen sävelen ensi kautta varten, mihin ajattelin ihan kunnolla panostaa!



                                                                       Stara <3


Sitten Aaron tuloksiin. Aaro meni la 120cm 0/4vp. La 130cm 8vp ja su 125cm 8vp. Tulokset ei ihan puhu todellisuutta miten hyvin Aaro toimi ja hyppäsi. Pientä hieno säätöä niin hyvä tulee! Nämä olivatkin vasta kolmannet yhteiset kisat tälle kaudelle. Olen tosi tyytyväinen! Tarkoitus olisi jatkaa Laaksolla! Toivottavasti siihen mennessä saadaan viimeisetkin säädöt kohilleen niin voidaan odottaa niitä hyviä tuloksia!

Ja myös minun valmennettavat Iissa ja Hanna hyppäsivät molemmat hyviä ratoja Tuurissa Iissa voitti kaksi luokkaa ja Hannakin sai sijoituksen. Olen todella ylpeä ja tyytyväinen tyttöihin!! Kunnia valmentaa lahjakkaita ja ahkeria tyttöjä!



                                                         Callen tuomiset Tuurista!


             Fiankin mielestä oli rankka reissu! Aina kannattaa levätä kun siihen on mahdollisuus :D



Torstaina tulevat Riina ja Taavi VIHDOIN kotiin! Odotan jo niin kovasti!! Taavi on uudestaan siemennetty ja nyt kaikki sormet ja varpaat ristissä, että se olisi kantavana. Toki vaikka ei olisi niin ei meillä hätää ole. Sehän on täysin terve ja voin jatkaa treenejä ja kisoja sitten. Toki oli minulla muutenkin tarkoitus vielä muutamat kisat mennä sillä tälle kaudelle, vaikka olisikin kantavana. Lähinnä vain pitää sen mielen virkeänä!


-Anne-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti