sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Hiljaisuuden aika ohi ja kohti uusia haasteita kiittäen kyyneleet silmissä!!

Heippa kaikille pitkästä aikaa!
Olen pahoillani etten ole jaksanut kirjoittaa tänne pitkään aikaan. Paljon on ehtinyt tapahtua, niin hyvää kuin pahaakin! Tässä tiivistetysti viime kuukausien tapahtumia!

Aloitetaan vaikka ensin niistä hyvistä ajoista!
Pääsin Callen kanssa hyppäämään Hihssiin ja siellä meillä meni tosi kivasti!
To hyppäsi hienon nollan ja olimme 4! Pe oli kanssa vain yhtä hymyä ja nolla silloinkin ja sijoitus siitäkin!
Pääsimme hyppäämään su finaaliin, joten la oli välipäivä. Valitettavasti Callella loppui voimat ja su finaali meni alta odotusten, mutta silti olen todella tyytyväinen koko viikonloppuun! :)

Hihssin jälkeen meillä alkoikin hyppyloma ja kunnon kohotus talkoot!
Valitettavasti tätä ehti kestää vain kuukauden päivät, nimittäin meillä sattui ikävä tapaturma, jonka seurauksena Calle siirtyi ajassa ikuisuuteen <3
Tuo päivä oli tuhota minut lopullisesti! Se suru oli jotain aivan kamalaa! En vieläkään pysty käsittämään että calle on ikuisesti poissa. Vaikka olen paljon elämässä menettänyt, kuten oman siskoni ja oman isäni, silti tuntuu kohtuuttomalta että miten näin paljon voi yhden ihmisen kohdalle sattua pahaa ja surua. Pitää vain todeta että se mikä ei tapa niin se vahvistaa!
Olen todella kiitollinen miten paljon ehdimme kokea yhdessä ja miten paljon Calle vei minua elämässä eteenpäin.

Pidin parin kuukauden loman ilman hevosia. Mietin mitä tahdon elämältä, surin rauhassa ja vietin oman vuosilomani Thaimaassa palmun alla oman rakkaan perheen kanssa. Ilman minun rakasta perhettä ja ystävien tukea en olisi selvinnyt! Kiitos siitä <3

Oli aika ottaa itseä niskasta kiinni ja kääntää elämässä uusi sivu!

Palattuani lomalta vietin joulun perheeni kanssa ja sen jälkeen pakkasin jälleen laukun ja suuntasin Saksaan.
Sieltä löysin uuden ystävän "Bertan" Hän on aivan ihana tamma. Aivan erilainen kuin mitä minulla on ikinä ollut. Vannoin kun etsin Callea, ettei minulle enää ikänä tule yhtään tammaa. Siinä se nytten pihassa seisoo ja ihmettelee lumista suomea.
Seuraavalla kerralla kerron sitten kuvien kera lisää hänestä :)

Kirjoitan tähän loppuun vielä Iissan puolesta. Tossu tosiaan vaihtoi joulukuussa kotia. Pääsi aivan ihanaan uuteen kotiin etelään! Nytten Iissalla on uusi 6.v ruuna! Iissa lupasi tehdä lähi päivinä postauksen ja kertoa kuulumisia  :)

Aurinkoisin terkuin: Anne

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä Anne jatkoon! Toivoinkin jo postauksia, mutta arvelinkin syyn hiljaisuuteen olevan juurikin tuo mistä mainitsit :) tammat on parhaita, hyvä valinta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!
      Eiköhän se taas tästä kun pikku askelin eteenpäin mennään :)
      Joskus on vaan pakko astua elämässä askel taakse päin ja miettiä, sen kun vain kaikki ymmäräisi niin kuin sinä!
      Aina ei vaan jaksa hymyillä, vaikka kuinka haluaisi.
      Tulehan joku päivä käymään! :)

      Poista
    2. Tulen käymään viimeistään seuraavalla Kuopion reissulla, olisi kiva käydä moikkaamassa teitä siellä :) terkkuja kaikille!

      Poista