lauantai 8. elokuuta 2015

Onnistumisia ja epäonnea...?

Elämä on ollut yhtä vuoristorataa. kiire vaan ollut ja tuntunut että vuorokaudessa voisi olla muutama tunti enemmän. Pahoittelut että ei olla ehditty kirjoitella tänne!

Tämä uusin tulokas Calle! Olen niin rakastunut ja myyty häneen. Hän on niin suuripersoona ja todella symppis kaveri! Fiakin on aivan ihastunut. höpöttää vain että Calle, Calle ja Calle.
Ollaan tässä vähän tutustuttu toisiimme ja eilen käytiin Sorsiksessa rataharjoituksissa hyppäämässä. Meni kyllä niin hyvin. Tuntui kaikki vaan niin ihanan helpolle. Hymyilin vaan radan ajan. Ensi viikonloppuna lähdetäänkin Tuuriin kisoihin. Odotan jo niin innolla että päästään sinne ja tekemään hyviä ratoja! Callen seuraksi lähtee myös Aaro! Pidetään peukut pystyssä että tulisi niitä hyviä ratoja ja sitä kautta myös menestystä!



























                                                                     Just smile :)



Sitten  siihen epäonneen. Tosiaan vein Taavin siemennettäväksi Tössän luo Ks Tallille. Soittelin to kuulumisia, Taavin ultrassa ei ollut löytynyt alkiota. Pohdittiin mistä tämä voisi johtua. Noin 4 vuotta sitten sille laitettiin kohtuun pari kuulaa, jotta se luulisi että olisi kantavana ja sitä kautta saataisiin sen kiimoja helpottamaan. Ne oli niin voimakkaita että muutaman kerran Taavi meinasi ihan kuolla käsiin ja sitä kiidätettiin eri klinikoille. Meille kumminkin puhuttiin noin vuosi sitten että kuulia ei enää näy kohdussa, mutta kappas vaan toinen sieltä löytyikin. Nyt poistetaan sekin sieltä ja siemennetään uudestaan. Toivotaan että nytten se onnistuisi, koska aika alkaa loppumaan kesken!
Ja odotan myös että saan Taavin kotiin, on niin kova ikävä! Edelleen hän on numero 1!! <3

Mutta jos jotain muutakin hyvää, niin se mun toinen tamma Riina on kantavana ja voi oikein hyvin. Sekin on vielä siellä Ks tallilla. Haen tytöt sitten samaa matkaa kotiin!


                                                                     Ystävykset <3



                                            Pärjättiin jo kahdestaa. Fia valmensi ja Äiti totteli ;)



                                                     



                                                           Ensimmäinen yhteinen ratsastus!



                                                                       Suurin Rakkaus <3


Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti